Vyberte si téma, které Vás zajímá a objednejte pravidelný e-mail s novinkami ze Zpravodaje.

Objednat









ČNS Praha, 70. aukce

17.12.2016, Praha Tomáš Smělý - 2/12/2016 22:12 - Ukončené v Česku

Jako obvykle jsou významně zastoupeny položky zlata, antiky, bohemiky, Habsburků, faleristiky a také bankovky. Výjimečný je soubor Šejnostových medailí. Ceny položek jsou na Nume.cz průběžně aktualizovány podle došlých limitů. LIMITUJTE na Nume.cz.

aukce | ČNS Praha

Přejít do katalogu sálové aukce.
Přejít do katalogu korespondenční aukce.

Katalog aukce obsahuje mechanismus PRŮBĚŽNÉHO ZVEŘEJŇOVÁNÍ AKTUÁLNÍ CENY. Limitní příkazy přijaté pořadatelem aukce jsou průběžně zadávány do systému bez ohledu, jakým způsobem byl limitní příkaz zadán. Do systému jsou vkládány nejen limitní příkazy podané na Nume.cz, ale i limitní příkazy přijaté pořadatelem aukce poštou či e-mailem. Aktuální cenu položky můžete nyní sledovat na Nume.cz průběžně již před začátkem sálové aukce. Pokud byla položka limitována, odpovídá aktuální cena ceně vyvolávací. Úspěšné mohou být pouze takové limity, které aktuální cenu překonají alespoň o jeden příhoz.

Aukce je rozdělena na dvě části - sálovou (položky 1-2500) a korespondenční (od položky 2501). Korespondeční aukce je na Nume.cz vystavena samostatně.

On-line limitování je umožněno uživatelům registrovaným na Nume.cz. Registrace je bezplatná.
Uzávěrka limitů podaných na Nume.cz je v pátek 16.12.2016 ve 22:00. Do korespondenční části aukce je možno podávat písemné limity i v sobotu 17.12. osobně v průběhu sálové aukce a na Nume.cz do 18:00.  Limity podané na Nume.cz naleznete v záložce Můj profil / Kupuji / Limituji v sálové aukci.

Datum konání: 17.12.2016, dražba od 9:00, otevření sálu v 7:00

Místo konání: KD Ládví -Velký sál, Burešova (Binarova) 1661/2, Praha - 8 Kobylisy
Mapu místa konání aukce naleznete zde.
Stanice Ládví Metro trasa C; Tramvaj č.10, 17, 53; Autobus MHD 102, 177, 183

Prohlídka materiálu: v místě dražby, 17.12.2016 od 7:00

Výdej vydraženého materiálu: Účastníkům na sále je materiál vydáván průběžně. Limitentům je zasílán na dobírku nebo po dohodě předán osobně na schůzi pražské pobočky ČNS nebo v jiném dohodnutém termínu. Termín předání je možno dohodnout s pořadatelem aukce na e-mailu kral.lu@seznam.cz nebo na telefonu 721 900 692 (Luboš Král). V aukci mohou dražit zahraniční členové ČNS, vydražené položky však nelze zasílat do zahraničí. Nemáte-li možnost vydražené položky převzít v České republice osobně nebo prostřednictvím jiné osoby, v aukci nedražte.

Aukční poplatek: 10%

Vstup pro členy: 50 Kč (hosté 80,- Kč)
Vstup na aukci: pouze pro členy ČNS a jejich hosty

V případě zájmu o členství kontaktujte p. Dubaniče na mail: cns-praha@numismatika.cz nebo se přihlašte za člena zde.

Kvalitní barevný tištěný katalog si můžete objednat na adrese: ČNS pobočka Praha, P.O.Box 33, 120 00 Praha 2 nebo na mailu: cns-praha@numismatika.cz.




Diskuze k článku


Tento článek nemá žádné komentáře.


Přidat příspěvek do diskuse


Captcha  *