Vyberte si téma, které Vás zajímá a objednejte pravidelný e-mail s novinkami ze Zpravodaje.

Objednat









Vystavte na Nume.cz své první aukce a získejte zajímavou odměnu

Tomáš Smělý - 11/12/2012 00:00 - Zprávy z Nume

Pro prvních 30 prodejců, kteří prodají materiál v celkové ceně za více než 10.000,- Kč má Nume připravenou netradiční odměnu - numismatickou nebo historickou literaturu dle vlastního výběru za 1.000,- Kč.

Budeme rádi, když na Nume budete nejen nakupovat, ale také prodávat. Pokud se vám Nume líbí, podpořte nás a založte svou první aukci nebo obchod! Pro prvních 30 prodejců, kteří prodají materiál v celkové ceně za více než 10.000,- Kč jsme připravili netradiční odměnu. Nakupte si libovolnou numismatickou nebo historickou literaturu a my vám ji proplatíme až do celkové částky 1.000,- Kč. Některé nové tituly můžete objednat přímo na Nume.

O vaší odměně Vás budeme informovat automaticky po dosažení požadovaných prodejů. Podmínkou čerpání je doručení kopie nákupního dokladu spolu s písemným sdělením čísla bankovního účtu, na který bude platba poukázána, Vašeho jména, adresy a nicku doporučeným dopisem nebo e-mailem. Nákupní doklad nesmí být v okamžiku doručení starší než 90 dnů. Kopie nákupního dokladu musí být čitelná. Ukončení akce bude oznámeno v tomto článku.

Všechny aukce vystavené do konce ledna 2013 jsou navíc osvobozeny od od všech provizí a základního poplatku za vystavení aukce. Poplatky za zvýraznění aukce a prodloužené vystavení aukce zůstávají v platnosti.




Diskuze k článku

Marek Radimský

Super, to stojí za pokus, když to nic nestojí a mohu naopak získat. Díky.

11. 12. 2012 23:06

Přidat příspěvek do diskuse


Captcha  *