Vyberte si téma, které Vás zajímá a objednejte pravidelný e-mail s novinkami ze Zpravodaje.

Objednat









Detektorweb.cz, stránka nejen pro detektoráře…

Martin Rozhoň - 8/4/2013 11:00 - Ostatní

Internetová stránka zabývající se nejen rekreačním či profesionálním hledáním s pomocí detektorů kovů,  ale také historií, numismatikou, faleristikou, historickými zbraněmi a militáriemi apod.

mince | Detektorweb | historie | detektor

Odkaz na stránky naleznete zde.

Je tomu již 10 let, co byla stránka uvedena do provozu a za tuto dobu se na ní již vytvořila rozsáhlá komunita čtenářů a spoluautorů. Jedná se o velmi živý web, na který pravidelně přispívají detektoráři z celé republiky. Naleznete zde informace o pořádaných akcích této zájmové komunity,  novinky ze světa detektorů mnoha známých značek, recenze apod. Asi nejčastějšími příspěvky, které na této stránce naleznete, jsou informace od jednotlivých „hledačů“, kteří rádi informují své kolegy o svých úspěších či prohrách v tomto zajímavém hobby. Nejednou se jedná o velmi zajímavé materiály a některé zasvěcené reakce z komunity mohou být občas pro mnoho čtenářů webu poučné. Na stránce také naleznete odkaz na rozsáhlý a dobře zásobený obchod s detektory mnoha značek, jejich náhradními díly a příslušenstvím, které je většinou i možné přímo zakoupit na prodejně v Praze 2.

Jedná se o navštěvovaný web s mnoha zajímavými příspěvky, radami i zkušenostmi a jeho prohlídku lze případným zájemcům o detektoring, historii i další příbuzné obory rozhodně doporučit.

Provozovatel: XONEL s.r.o., Polní 159, 252 45 Dolní Břežany - Zálepy
: 28414560, DIČ: CZ28414560
Redakce: Detektorweb.cz, Žitná 2, 120 00 Praha 2, Tel.: 222 933 715
E-mail: info@detektorweb.cz
Šéfredaktor: Miroslav UC Kratochvíl, e-mail: uc@detektorweb.cz, ICQ 42540701; tel.: 720 100 200 (700)
 

Použité fotografie byly převzaty z www.detektorweb.cz.




Diskuze k článku


Tento článek nemá žádné komentáře.


Přidat příspěvek do diskuse


Captcha  *