Vyberte si téma, které Vás zajímá a objednejte pravidelný e-mail s novinkami ze Zpravodaje.

Objednat









ČNS Praha, 80. aukce

15.5.2020 – 17.5.2020, Česká Republika Barbora Cleather - 21/4/2020 21:46 - Ukončené v Česku

Draženo bude zlato, antika, bohemika, mince a medaile Habsburků, faleristika, medaile a bankovky. Aukce proběhne ŽIVĚ ONLINE ovšem bez fyzické přítomnosti účastníků. Limitenty a dražící po telefonu zastupuje pořadatel. Více informací zde.

ČNS Praha | živá aukce

Přejít do katalogu aukce.

Přihlásit se do živé aukce.
Více informací k živé aukci.

 

AKTUÁLNÍ INFORMACE - SDĚLENÍ POŘADATELE

Vážené kolegyně, vážení kolegové sběratelé,

vzhledem k opatřením proti šíření nemoci COVID-19 není možné uspořádat 80. aukci obvyklým sálovým způsobem. Není také jasné, zda by pomohl odklad o měsíc nebo o dva. Proto jsme se rozhodli uspořádat aukci v původním termínu bez účasti v sále, pouze jako živou internetovou aukci na serveru NUME.
Vzhledem k velkému počtu položek bude živá aukce probíhat tři dny, v pátek 15. 5. 2020 od 17:00, v sobotu 16. 5. a v neděli 17. 5. vždy od 9:00. Přesný harmonogram najdete v tabulce.

Pro účast v živé aukci je nutné se přihlásit na www.nume.cz a nejpozději den předem se zaregistrovat jako účastník živé aukce. Další možnosti jsou zadání limitů prostřednictvím NUME, zaslání limitů emailem, nebo zaslání limitů poštou.  Dražší položky lze také dražit telefonicky.

Uzávěrka limitů a přihlášek pro živou aukci je ve čtvrtek 14. 5. 2020 ve 20:00.

Do živé aukce se mohou přihlásit pouze členové ČNS, stejné omezení platí také pro zadání limitů. V případě zájmu o členství kontaktujte sekretariát ČNS na mail: cns-praha@numismatika.cz nebo se přihlašte za člena zde.

Pro zaslání vydraženého materiálu je nezbytné uvést korespondenční adresu na území ČR. 

ČNS pobočka Praha 

 

Přihazování v živé aukci (Live-Bidding) je umožněno uživatelům registrovaným na Nume.cz. Registrace je bezplatná.

Uzávěrka přihlášek do živé aukce je čtvrtek 14. 5. 2020 ve 20:00.
Vzhledem k tomu, že dražba nebude probíhat na sále za účasti fyzicky přítomných osob, NEBUDE Z AUKCE PŘENÁŠEN ZVUK.  Player implementovaný do okna živé aukce na Nume.cz nebude funkční a není třeba této nefunkčnosti věnovat pozornost.

On-line limitování je umožněno uživatelům registrovaným na Nume.cz. Registrace je bezplatná a lze ji provést zde.
Uzávěrka limitů podaných přes Nume.cz je ve čtvrtek 14. 5. 2020 ve 20:00. Podané limity naleznete v záložce Můj profil / Kupuji / Limituji v sálové aukci.

Katalog aukce po zveřejnění obsahuje mechanismus PRŮBĚŽNÉHO ZVEŘEJŇOVÁNÍ AKTUÁLNÍ CENY. Limitní příkazy přijaté pořadatelem aukce jsou průběžně zadávány do systému bez ohledu, jakým způsobem byl limitní příkaz zadán. Do systému jsou vkládány nejen limitní příkazy podané na Nume.cz, ale i limitní příkazy přijaté pořadatelem aukce poštou či e-mailem. Aktuální cenu položky můžete nyní sledovat na Nume.cz průběžně již před začátkem sálové aukce. Pokud byla položka limitována, odpovídá aktuální cena ceně vyvolávací. Úspěšné mohou být pouze takové limity, které aktuální cenu překonají alespoň o jeden příhoz. Pokud položka limitována nebyla, může být úspěšný i limit na úrovni vyvolávací ceny.

Program aukce v přehledné tabulce zde.

Aukční přirážka: 10%




Diskuze k článku

Jan Suchý

dobrý den, prosím o zaslání faktury za vydražené položky. děkuji. suchy@dryas.cz

20. 5. 2020 10:18

Přidat příspěvek do diskuse


Captcha  *